Etsimme joukkoomme laatuinsinööriä

Tämä paikka on täytetty!

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Mustasaareen

LAATUINSINÖÖRIÄ

Haluatko olla mukana kehittämässä ja varmistamassa vaativien tuotteiden valmistusprosessia?

Tehtävässä vastaat valmistusprosessin laadunvarmistuksesta ja laadunhallinnasta. Olet myös tärkeässä roolissa kehittämässä toiminnan prosesseja ja laatua entistäkin paremmaksi. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. laatudokumentointi, 3D-mittakoneiden käyttö, avainmittareiden päivittäminen ja jatkokehittäminen sekä osallistuminen erilaisiin kehitysprojekteihin. Tehtävässä raportoit laatupäällikölle.

Onnistuaksesi tehtävässä tulisi sinulla olla perustiedot koneistuksesta, piirustusten lukutaito, koulutukseltasi esim. koneinsinööri, hyvät yhteistyötaidot, oma-aloitteinen ote työhön ja halu oppia uutta. Tehtävässä pärjäät hyvällä suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen on ehdottomasti selkeä etu.

Osaaminen ja kiinnostus liittyen 3D-mittakoneisiin, laatuun ja sen varmistamiseen liittyvät suoritetut NDT sertifikaatit (MT ja UT) sekä koulutukset liittyen työturvallisuuteen ja ympäristöön katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan huippuporukassa jossa pääset vaikuttamaan yhtiömme menestykseen. Pääset työskentelemään ja tekemään tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian sähköpostiin johan.sandelin@mapromec.fi viimeistään 28.01. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Laatupäällikkö Johan Sandelin

puh. 040-180 1447

Toimitusjohtaja Tapio Kaunismäki

puh. 040-748 6641



Go back to "Ajankohtaista"