Sorvaus - Poraus - Jyrsintä

Mapromec valmistaa teknisesti vaativia metallikomponentteja. Päätuotteitamme ovat voimalaitosten ja laivojen dieselmoottoreiden komponentit sekä muut erityistä tarkkuutta vaativat komponentit.

Nykyaikainen konekantamme koostuu noin neljästäkymmenestä monitoimikoneesta, jotka sorvaavat ja jyrsivät keskisuuria osia asiakkaiden piirustusten mukaan. Pystymme käsittelemään monitoimikoneissamme ja robottisoluissamme 1 – 250 kg painoisia osia, joiden halkaisija voi olla jopa 400 mm ja pituus 1500 mm. Erikoisalaamme ovat vaativat tarkkuuskomponentit – saavutamme monitoimikoneillamme jopa tuhannesosien tarkkuuden.

Noudatamme tuotannossamme tiukkoja laatuvaatimuksia ja käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja. Käsittelemämme materiaalit ovat eri teräslaatuja. Viimeistelytyövaiheissa osien paras mahdollinen laatu varmistetaan käsittelemällä ne huolellisesti hiomalla, läppäämällä ja hoonaamalla.

Teemme koneistusta 30 vuoden käytännön kokemuksella. Kokeneilla CNC-operaattoreillamme on vankka materiaalien ja tekniikan tuntemus, joka on syntynyt erilaisia koneita käyttämällä ja erityyppisiä materiaaleja käsittelemällä.